Τραγωδία στο Τέξας: 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πλυντήριο

τραγωδία-στο-τέξας-7χρονος-βρέθηκε-νεκ-1495620

Νεκρό μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού του στο Τέξας εντοπίστηκε ένα 7χρονο αγόρι, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του στην τοπική αστυνομία.

Ο μικρός Τρόι, που είχε υιοθετηθεί το 2019, εντοπίστηκε από την αστυνομία χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο πλυντήριο που βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού του.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δήλωσαν ότι αντιλήφθηκαν την απουσία του Τρόι περίπου στις 4 το πρωί.

Δύο ώρες αργότερα, μετά από έρευνες στην γειτονιά και τους χώρους πέριξ του σπιτιού, η αστυνομία βρήκε το άτυχο παιδί μέσα στο πλυντήριο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του, αλλά και εάν πίσω από τον θάνατό του βρίσκεται κάποιο «παιχνίδι».

Όπως μεταδίδει η independent, αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο 7χρονος ήταν ντυμένος όταν τον βρήκαν, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες, όπως αν υπήρχε νερό μέσα στο πλυντήριο ή αν το καπάκι ήταν κλειστό.

Οι γονείς οδηγήθηκαν για ανάκριση και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook