Τραγωδία στην Κρήτη: Σκοτώθηκε εργάτης σε ατύχημα στα έργα για το νέο αεροδρόμιο

τραγωδία-στην-κρήτη-σκοτώθηκε-εργάτη-1182639

Τραγικό δυστύχημα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τον θάνατο ενός άνδρα στο χώρο που γίνονται τα έργα για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, παραπάτησε και χτυπήθηκε από ερπυστριοφόρο όχημα.

Στο εργοτάξιο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. αναφέρει:

«Με μεγάλη οδύνη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το πρωί, περί ώρα 09.45, σημειώθηκε δυστύχημα στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του εργαζόμενός μας, χειριστής μηχανήματος έργου.

Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και κλήθηκαν επιτόπου το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος.

Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας».

Ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

«Ένας ακόμα συνάδελφος μας, έχασε την ζωή του το πρωί της Τετάρτης εν ώρα εργασίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, χτυπήθηκε από ερπυστριοφόρο όχημα, σε εργοτάξιο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, αλλά και μέλη από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος και να βγει σχετικό πόρισμα.

Ο Συνάδελφος ήταν 40 ετών χειριστής μηχανήματος έργου, σε εταιρεία που εκτελεί έργα στο νέο διεθνές αεροδρόμιο.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείο Χειριστών συμπαραστέκεται στην οικογένεια του».

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook