Τραγωδία στην Κρήτη: «Θα πέθαινε από καρκίνο, την πρόλαβε το φρικτό δυστύχημα» – Θρηνούν οι φίλοι της, το τελευταίο προφητικό βιβλίο

τραγωδία-στην-κρήτη-θα-πέθαινε-από-κα-1557327

Ένα από τα τελευταία βιβλία που είχε μεταφράσει φέρει έναν προφητικό τίτλο που η ίδια είχε αποδόσει στη γλώσσα της μιλώντας για τη «Σιωπή του Θεού και τον πόθο των Ανθρώπων». Η 47χρονη Γιασμίν Ριχάρ έπασχε από καρκίνο οπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το neakriti.gr όμως έμελλε να χάσει τη ζωή της από τον «φονικό» βράχο στην Αγιά Φωτιά στην Ιεράπετρα.

Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της 47χρονης Γιασμίν Ριχάρ από τη Σλοβενία στην Αγιά Φωτιά από πτώση βράχου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Γιασμίν Ριχάρ ξεσπούν για τον άδικο τρόπο που έχασε τη ζωή της ενώ επιβεβαιώνουν πλήρως την πληροφορία που μετέδωσε το neakriti.gr από την Κυριακή ότι έπασχε από καρκίνο και είχε υποβληθεί σε πολλαπλά σχήματα χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών ενώ ήρθε στην Κρήτη για να πάρει δύναμη ύστερα από τη δύσκολη δοκιμασία με την υγεία της. Τελικά η Γιασμίν Ριχάρ έχασε τη ζωή της από ασφυξία που υπέστη ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του δωματίου του ξενοδοχείου στην Αγιά Φωτιά.

Η ασφυξία σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή προήλθε από το βάρος των συντριμμιών που έπεσαν πάνω της όταν κατέρρευσε η ταράτσα του δωματίου μετά την πτώση του βράχου σε αυτό.

Η Γιασμίν Ριχάρ ήταν μεταφράστρια βιβλίων από τα γαλλικά και τα πορτογαλικά και τα ισπανικά. Ένα από τα τελευταία βιβλία που μετέφρασε είχε σχεδόν προφητικό τίτλο για το τέλος της. Ο τίτλος του βιβλίου ήταν : «Η σιωπή του Θεού και ο πόθος των ανθρώπων»!

Μια διαδικτυακή της φίλη αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook: “Τι θλιβερό ατύχημα! Αλλά ο Θεός σίγουρα αποφάσισε να την πάρει γρήγορα απαλλάσσοντάς την από όλο τον φρικτό πόνο που φέρνει ο καρκίνος. Φρόντισα τη μητέρα μου με καρκίνο και είναι απάνθρωπο να υποφέρεις όταν δεν υπάρχει θεραπεία. Ακόμη κι αν ζήσω 100 χρόνια παραπάνω, δεν θα ξεχνούσα ποτέ το μαρτύριο που είδα. Είθε ο Θεός να την δεχτεί σε μια από τις κατοικίες του».

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook