Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός μοτοσικλετιστής – Καταπλακώθηκε από δέντρο σε κεντρική λεωφόρο | Video + Photos

τραγωδία-στην-κρήτη-νεκρός-μοτοσικλε-1508343

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) στο Ηράκλειο!

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από δέντρο που έπεσε… Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ο άτυχος άνδρας σταμάτησε σε φανάρι, με το δίκυκλο που οδηγούσε. Τότε, το δέντρο που βρισκόταν δίπλα έσπασε, με συνέπεια να πέσει πάνω του.

Εμβρόντητοι περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν ενώ κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ένα ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα, που δυστυχώς εξέπνευσε.

Φως στα αίτια της τραγικής αυτής υπόθεσης θα ρίξει η έρευνα που θα πραγματοποιήσει η αστυνομία για το αν προκύπτουν ευθύνες και προς ποια κατεύθυνση.

ekriti.gr

2 thoughts on “Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός μοτοσικλετιστής – Καταπλακώθηκε από δέντρο σε κεντρική λεωφόρο | Video + Photos

  1. Ο/Η Αρχίστε να εκλέγετε τους τοπικούς και εθνικούς πολιτικούς ρωτώντας 2+2 = ??? Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα ! λέει:

    Στη χώρα της Φαίδρας Πορτοκαλέας η αστυνομία θα κάνει λέει έρευνα να δει αν υπάρχουν ευθύνες που το δέντρο έπεσε και σκότωσε τον άνθρωπο που περίμενε στο φανάρι ! Δηλαδή αν δεν φταίει ο Δήμος ποιός μπορεί να φταίει, τα τζιτζίκια στο δέντρο που έκατσαν μονόπλευρα και του χάλασαν την ισορροπία του η μήπως οι φωλιές των σπουργιτών που είχαν γεννήσει φέτος πολλούς νεοσσούς λόγω της ευημερίας του μητσοτάκη ?? Θα μου πεις αστυνουμια είναι αυτή, διαθέτει εγκεφάλους, όπλα, συνοδεύουν επισήμους όποτε όλο και κάτι IQ θα πέφτει πάνω τους όποτε μπορεί να ανακαλύψει ότι τελικά ούτε τα τζιτζίκια φταίνε ούτε οι σπουργίτες αλλά το κακό μάτι της κυρα Πολύμνειας από το απέναντι σπίτι γιατί το δέντρο έκρυβε τον ηλιο και δεν στέγνωναν τα ρούχα της στην απλώστρα !
    Αδικοχαμένε συντοπίτη, καλό ταξειδι και αναπαύσου εν Ειρήνη, το μόνο λάθος σου ότι γεννήθηκες στην χώρα των φαιδρών σπουδαιοτίποτένιων !

  2. Δήμαρχοι για τα ζήτω και για τα παλαμάκια. Για ψευτομπαλώματα στους δρόμους και παιδικές χαρές, ο Θεός να τις κάνει, ελεεινά πάρκα .κλπ. κλπ. . ΕΥΘΥΝΗ ποιός έχει; Ένας άνθρωπος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ; Να παραιτηθούν, ΟΛΟΙ! Η οικογένεια του; αναρρωτήθηκαν τα μεγάλα τίποτα που παριστάνουν τους τοπικούς άρχοντες το δράμα αυτής της οικογένειας; Και επιτέλους εμείς οι πολίτες, όταν τους ψηφίζουμε αντιλαμβανόμαστε τι κάνουμε; Ή να πούμε την γνωστή μαντινάδα για τον καφετζή και τους πελάτες;
    Βαρύ το πένθος για το Ηράκλειο και για την Κρήτη ο, άδικος χαμός του συμπολίτη μας. Να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους όλοι οι υπεύθυνοι και να πληρώσουν όχι από τα ταμεία του Δήμου αλλά από την προσωπική τους περιουσία γιατί τότε μόνο ίσως καταλάβουν ότι η διοίκηση έχει ευθύνες, κι αυτοί είναι ανεύθυνοι, άχρηστοι, πολιτικά επικίνδυνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook