Τραγωδία στην Κομοτηνή: Κρητικιά φοιτήτρια πέθανε την ώρα που έκανε προπόνηση

τραγωδία-στην-κομοτηνή-κρητικιά-φοιτ-1079318

Σοκ στην Κομοτηνή με μια 22χρονη αθλήτρια να καταρρέει στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιούπολης της πόλης όπου έκανε προπόνηση.

Σύμφωνα με το thrakisports πρόκειται για φοιτήτρια της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, στο τρίτο έτος, με καταγωγή από την Κρήτη. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η κοπέλα όπως αναφέρει το inkomotini εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον χώρο του σταδίου από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν εκεί τυχαία οι οποίοι της έκαναν και ΚΑΡΠΑ.

Τα αίτια του θανάτου της θα αναζητηθούν κατά τη διενέργεια νεκροψίας.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Τραγωδία στην Κομοτηνή: Κρητικιά φοιτήτρια πέθανε την ώρα που έκανε προπόνηση

  1. Ο/Η Ενημερωθείτε μόνοι σας, είναι πανεύκολο, όλοι ξέρουμε αγγλικά η έχουμε ένα οικογενειακό μέλος που μιλάει για να τα μεταφράσει λέει:

    Αν θέλετε να μάθετε τα πραγματικά αιτία εσεις από μόνοι σας μπείτε στο site της γιατρού Dr. Naomi Wolf -Daily Clout.
    Όσοι ξέρετε αγγλικά ( αν και θα μεταφραστεί γρήγορα πιστεύω και στα ελληνικά ) μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο :
    The Bodies of Others δηλαδή το Σώμα των Άλλων ! Αν ενημερωθείτε με τις μελέτες για τους κινδύνους και τις επιπλοκές του εμβολίου της Pfizer, τα κέρδη και πως δούλεψε η διαφθορά και η διαπλοκή με το χρήμα από τον Βιλλ Γκειητς στις εταιρείες φαρμάκων, από τις εταιρείες φαρμάκων στους πολιτικούς και πίσω στον Βιλλ Γκρεητ θα κάνετε την επανάσταση της χιλιετίας και δεν θα γλυτώσει κάνα να σκουπίδι από αυτά που σας κουνάγανε το δάχτυλο, σας διέταζαν, σας έβαζαν πρόστιμα και σας ξυλοφορτώναν και σας απέλυαν από τις δουλειές σας για να κάνετε το εμβόλιο. Παρακαλώ ενημερωθείτε, απλά μπείτε στο site και διαβάσετε αληθινές μελέτες, αληθινών επιστημόνων !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook