Τραγωδία στην Κέρκυρα: Πνίγηκε 12χρονο κορίτσι

τραγωδία-στην-κέρκυρα-πνίγηκε-12χρονο-κ-1074498

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε στην ακτή, από θαλάσσια περιοχή στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, 12χρονη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να πήγε το απόγευμα στη θάλασσα, στη συγκεκριμένη περιοχή της Κέρκυρας, με την οικογένειά της. Παρότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας η σορός της 12χρονης

Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν, ενώ η σορός της 12χρονης μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Το τοπικό portal, Corfunews μεταδίδει πως η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα με τη γιαγιά της, που κατοικεί μόνιμα στο νησί, καθώς η μητέρα της είχε αποβιώσει από καρκίνο.

Στην παραλία με μια φίλη της

Στην παραλία είχε πάει μαζί με συνομήλικη φίλη της, η οποία και όταν διαπίστωσε ότι η φίλη της πνίγεται, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Λουόμενοι έσπευσαν να την βγάλουν από το νερό, ενώ ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, φαίνεται πως το κορίτσι είχε φάει πριν μπει στο νερό, γεγονός που ενδεχομένως να δυσκόλεψε την κολύμβηση. Για το περιστατικό έχει ήδη αναλάβει να διεξάγει έρευνα το Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook