Τραγωδία στην Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος του στο αυτοκίνητο και πέθανε

τραγωδία-στην-άρτα-στον-ανακριτή-ο-πατ-1632023

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί για το τι συνέβη τη μοιραία Τρίτη, ο πατέρας που χθες το μεσημέρι, ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική, μεταφέρθηκε στον ανακριτή σήμερα, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Αμέσως μετά τον ανακριτή μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο 37χρονος πατέρας είχε πάρει το κοριτσάκι για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια θα μετέβαινε στην εργασία του. Ωστόσο, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο ξέχασε το μωρό στο πίσω κάθισμα, πάρκαρε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, μπήκε στο υπηρεσιακό του όχημα και έφυγε για τη δουλειά του (σ.σ. στη Λευκάδα), αφήνοντας το μωρό κλειδωμένο μέσα στο ΙΧ.

Οι ώρες περνούσαν και ο 37χρονος εργαζόταν. Κάποια στιγμή η σύζυγός του μετέβη στον σταθμό για να πάρει το παιδάκι, όπου ενημερώθηκε ότι δεν είχε πάει. Αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της για να δει τι έχει συμβεί. Εκείνος τότε αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και μετέβησαν άμεσα στο πάρκινγκ, όπου βρήκαν το μωράκι αναίσθητο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Γιαπρακά για το OPEN.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι είχε αφρούς στο στόμα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς – Ένταση μεταξύ των οικογενειών

Οι δύο γονείς κατέρρευσαν, με τη μητέρα να βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή, ενώ και ο 37χρονος πατέρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή την Τρίτη (9/5) σημειώθηκε ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών, με συγγενείς της 27χρονης μητέρας να απειλούν να μπουν στο νοσοκομείο για να λιντσάρουν τον 37χρονο πατέρα.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Πολλές ώρες στο όχημα το μωρό – Τι λένε συνεργάτες του πατέρα

Όσον αφορά στο πόσες ώρες έμεινε μόνο του το παιδί, αρχικά ο πατέρας του φέρεται να είπε πως έμεινε μόνο του τρεις ώρες, ωστόσο, από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι πρέπει να ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες μόνο του και κλειδωμένο μέσα στο όχημα, όπως μεταδίδει το OPEN.

Επίσης, το εργασιακό περιβάλλον του 37χρονου λέει πως πιθανόν τον απασχόλησε κάποιο τηλέφωνο σχετικά με μία έκτακτη κατάσταση που είχε προκύψει. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς συνέβη καθώς ο άνδρας δεν μπορεί προς το παρόν να μιλήσει.

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 37χρονο

Το βράδυ της Τρίτης (9/5) ολοκληρώθηκε η δικογραφία από το ΑΤ Άρτας, με τον εισαγγελέα να ασκεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο. Εφόσον σήμερα είναι σε θέση θα κληθεί να καταθέσει και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική υπηρεσία θα ενημερώνει για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook