Τραγωδία στην Άρτα: «Μακάρι να μην ζούσα εγώ κι όχι το παιδί μου» – Στην ψυχιατρική κλινική ο πατέρας

τραγωδία-στην-άρτα-μακάρι-να-μην-ζούσ-1689058

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Άρτα και σε όλη την χώρα για τον χαμό του 5,5 μηνών βρέφους που ο πατέρας του άφησε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ο 37χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει προσπαθήσει, φρούρουμενος στο νοσοκομείο να βάλει τέλος στην ζωή του ενώ μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Βγαίνοντας από τον Ανακριτή, σύμφωνα με το STAR ψέλισε «να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο. Μακάρι να μη ζούσα εγώ κι όχι το παιδί μου».

Σήμερα θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο ο δικηγόρος του για να ετοιμάσουν την απολογία του που είναι την Παρασκευή.

Η μητέρα του μωρού παραμένει σε ειδικό θάλαμο με τους συγγενείς της να βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ έχουν φτάσει στο νοσοκομείο ψυχολόγοι από τα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται, ότι το μωράκι πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, μένοντας κλεισμένο στο αυτοκίνητο και φορώντας μπουφάν, καθώς η μητέρα του το είχε ετοιμάσει ώστε να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News», ο 37χρονος πατέρας περιέγραψε πως συνέβη η αδιανόητη τραγωδία. Όπως είπε, το πρωί της Τρίτης (9/5) και γύρω στις 7:30 το πρωί έφυγε από το σπίτι του με το μωράκι.

Κατά τη διαδρομή, σταμάτησε να πάρει καφέ και συνέχισε την πορεία του. Όμως, τη στιγμή που έπρεπε να στρίψει αριστερά για να κατευθυνθεί στον βρεφονηπιακό σταθμό, εκείνος έστριψε δεξιά, ακολουθώντας τον δρόμο που οδηγεί στην εργασία του.

Όπως φέρεται επίσης να είπε ο ίδιος, το παιδί εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν το έβλεπε από τον καθρέφτη του αμαξιού. Έτσι, το κλείδωσε στο αμάξι και πήγε στην εργασία του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 27χρονη μητέρα του μωρού, ήταν εκείνη που συνήθως πήγαινε το παιδί στον σταθμό τα πρωινά. Φέρεται μάλιστα, να ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας ανέλαβε να το μεταφέρει ο ίδιος.

Το βρέφος θα βαφτιστεί πριν την κηδεία του

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού από την Άρτα θα γίνει το Σάββατο,, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Περδικορράχη, δωρεά του γραφείου τελετών.

Για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί -κάτι που δεν έχει γίνει- και για αυτό πριν από την κηδεία θα προηγηθεί η βάφτιση.

Το βρέφος θα βαφτιστεί Λυδία – Ελένη, και στη συνέχεια θα γίνει η τελετή της κηδείας. Τονίζεται ότι δεν μπορεί να γίνει αεροβάπτισμα, όποτε η διαδικασία θα γίνει κανονικά.

Η διαδικασία βάση της εκκλησίας, δεν επιτρέπει βάφτιση όταν κάποιος είναι νεκρός. Όποτε στην ουσία θα διαβαστεί μια ευχή με το όνομα που θα πάρει το μικρό κοριτσάκι.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook