Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Nεκρό κοριτσάκι 6,5 ετών

τραγωδία-στη-θεσσαλονίκη-nεκρό-κοριτ-1626298

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής (10/2) ένα μικρό κορίτσι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ, το κοριτσάκι ηλικίας 6,5 ετών διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης «σχεδόν νεκρό».

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί παρά τις ηρωικές προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν καταφέραν να σώσουν ένα κοριτσάκι 6,5 ετών που διεκομίσθη από περιοχή της Θεσσαλονίκης σχεδόν νεκρό. Η διακομιδή του έγινε έγκαιρα και μάλιστα στο νοσοκομείο έφθασε διασωληνωμένο», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Είναι μεγάλη η θλίψη στους συναδέλφους που δεν κατάφεραν να το σώσουν αν και έκαναν τα πάντα. ΠΡΟΣΟΧΗ στα μέτρα αυτοπροστασίας και εμβολιασμός των παιδιών», καταλήγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, τις προηγούμενες ημέρες το κοριτσάκι ήταν εμπύρετο και σήμερα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Αρχικά στο σπίτι των γονιών μετέβη ένας παιδίατρος, ο οποίος εξέτασε αρχικά το παιδάκι και διαπίστωσε ότι χρήζει νοσηλείας σε κλινική. Μεταφέρθηκε σε πρώτο χρόνο σε ιδιωτική δομή στην Τούμπα και από εκεί διακομίστηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Τελικά, το κοριτσάκι έχασε τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook