Τραγωδία στη θάλασσα – Καρχαρίες κατασπάραξαν φοιτήτρια μπροστά στους γονείς της

τραγωδία-στη-θάλασσα-καρχαρίες-κατα-883836

Όλο τον κόσμο έχει συγκλονίσει η τραγωδία που έγινε στις Μπαχάμες με θύμα μια 21χρονη φοιτήτρια η οποία κατασπαράχθηκε από τρεις καρχαρίες την ώρα που έκανε κατάδυση.

Η Τζόρνταν Λίντσεϊ από την Καλιφόρνια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στις Μπαχάμες. Ναύλωσαν με άλλους τουρίστες πλοιάριο που έκανε θαλάσσιες εκδρομές για κατάδυση κοντά στο Ρόουζ Άιλαντ.

Την ώρα που είχε βουτήξει στην θάλασσα εμφανίστηκαν καρχαρίες οι οποίοι της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν στην κυριολεξία. Της ξερίζωσαν το δεξί της χέρι και την δάγκωσαν σε όλο της το σώμα. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι καρχαρίες που επιτέθηκαν στην άτυχη κοπέλα ήταν τρεις.

Στο ίδιο πλοιάριο ήταν και μια γιατρός η οποία είχε κάνει κατάδυση 45 λεπτά πριν εμφανιστούν οι καρχαρίες. Και το πιο πάνω tweet με την εικόνα του καρχαρία στ’ αριστερά πόσταρε ο αδερφός της στο twitter.

Εξίσου τραγικό ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της Λίντσεϊ που ήταν πάνω στο σκάφος όταν είδαν τους καρχαρίες να πλησιάζουν άρχισαν να της φωνάζουν για να την προειδοποιήσουν αλλά δεν τους άκουσε έγκαιρα. Και δυστυχώς είδαν το παιδί τους να κατασπαράσσεται από τους καρχαρίες.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook