Τραγωδία στη Ρωσία: Γυναίκα βούτηξε σε παγωμένο ποτάμι τα Θεοφάνια και δεν βγήκε ποτέ – Σκληρές εικόνες

τραγωδία-στη-ρωσία-γυναίκα-βούτηξε-σε-1364645

Mία τραγωδία έλαβε χώρα τη μέρα των Θεοφανίων για τους Ρώσους ορθόδοξους χριστιανούς όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε στο θάνατο αφού πήδηξε μέσα σε μια τρύπα πάγου σε ένα παγωμένο ποτάμι για να τιμήσει τη μέρα.

Η μητέρα δύο παιδιών Άννα Ούσκοβα, 40 ετών, εθεάθη σε ένα τρομακτικό βίντεο να βυθίζεται στον ποταμό Oredezh κοντά στο Vyra, ένα χωριό νότια της Αγίας Πετρούπολης, την Τετάρτη 19/1, δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί και χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή της.

Τα δύο μικρά παιδιά της ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς την τράβηξε ένα ισχυρό ρεύμα. Ο επιχειρηματίας σύζυγός της Γιούρι, 50 ετών, βούτηξε αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει.

Στο σημείο η θερμοκρασία εκτός ποταμού ήταν -5 βαθμούς Κελσίου. Μετά την βουτιά της 40χρονης επικράτησε πανικός, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα παιδιά της να κλαίνε και να φωνάζουν «μαμά», ενώ μία γυναίκα προσπαθεί να τα ηρεμήσει.

Το σώμα της γυναίκας δεν έχει βρεθεί ακόμα

Η δικηγόρος από την Αγία Πετρούπολη σκόπευε να βουτήξει στα νερά για να τιμήσει τα Χριστιανικά Ορθόδοξα Θεοφάνια σε μια παράδοση που ακολουθούν κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι πιστοί.

Ο κόσμος πιστεύει ότι το νερό που ευλογείται για την ετήσια τελετή έχει ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες.

Επανειλημμένες καταδύσεις από κρατικούς διασώστες δεν κατάφεραν να βρουν το σώμα της γυναίκας και τώρα εθελοντές με υποβρύχια drones θα προσπαθήσουν να την βρουν.

Η Αναστασία Λούνικα, η προπονήτρια κολύμβησης του γιου της Άννας, είπε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda: «Πρόκειται για μια πολύ καλή οικογένεια.

Ο Alexander Zuyev, επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης έκτακτης ανάγκης VOSVOD, είπε: «Η γυναίκα πήγε για βουτιά σε μια τοποθεσία όπου δεν υπάρχουν διασώστες ή κατάλληλος φωτισμός σε μια ακατάλληλη τρύπα πάγου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook