Τραγωδία στα Τέμπη: «Ελπίζω σε ένα θαύμα» – Μητέρα φοιτήτριας περιμένει την ταυτοποίηση των σορών

τραγωδία-στα-τέμπη-ελπίζω-σε-ένα-θαύμ-1639850

Είκοσι ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και οι συγγενείς των αγνοουμένων ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά»…

Αναζητούν στα νοσοκομεία τους δικούς τους ανθρώπους και περιμένουν με αγωνία την ταυτοποιήση των σορών με την ελπίδα πως δεν βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων.

Τις τελευταίες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί η φωτογραφία μιας νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ, η οποία ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία και αναζητείται ακόμα από τους οικείους της.

«Ελπίζω σε ένα θαύμα επειδή λένε ότι μέσα στα συντρίμμια υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι. Έχω και μια ελπίδα μήπως είναι σε κάποιο νοσοκομείο. Αλλά έχει γίνει ήδη η καταγραφή στα νοσοκομεία», λέει στο protothema.gr η μητέρα της Αγάπης, η οποία περιμένει την ταυτοποιήση των σορών και όλων των τραυματιών, ώστε να μάθει που βρίσκεται η κόρη της.

«Δεν έχει γίνει ταυτοποιήση με κάποιον από τους τραυματίες. Πήραν δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποιήση των σορών», περιγράφει με αγωνία η ίδια.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν αρκετή ώρα προτού το IC 62 συγκρουστεί με την εμπορική αμαξοστοιχία κόβωντας το νήμα της ζωής τουλάχιστον 38 ανθρώπων.

«Το παιδί ταξίδευε με το τρένο. Τελευταία φορά μίλησα μαζί της όσο το τρένο ήταν σταματήμενο στα Παλαιοφάρσαλα και είχε καθυστέρηση το δρομολόγιο», δηλώνει η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook