Τραγωδία στα Χανιά: Πολύνεκρο τροχαίο στην Κίσσαμο | Photos

τραγωδία-στα-χανιά-πολύνεκρο-τροχαίο-1478946

Στους δύο ανέρχονται οι νεκροί από το τροχαίο στα Τοπόλια που συνέβη νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (δείτε εδώ).

Μετά τον 23χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, κατέληξε μία τραυματισμένη έφηβη. Πρόκειται για μία κοπέλα 14 ετών, η οποία κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Χανίων δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Επίσης, μία γυναίκα 23 ετών βρισκόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και υποβαλλόταν σε επέμβαση.

φωτογραφία: sadentrepesai.blogspot.com

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων. Στο τροχαίο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ από τα Χανιά και ένα ασθενοφόρο από τη Κίσσαμο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Τραγωδία στα Χανιά: Πολύνεκρο τροχαίο στην Κίσσαμο | Photos

  1. Οι νέοι άνθρωποι ξεκληρίζονται σε βαθμό γενοκτονίας και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για αυτό. Θα έπρεπε εδώ και τώρα να αποτελεί υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία από μικρή ηλικία η οδική ασφάλεια ούτως ώστε η νέα γενιά να ευαισθητοποιηθεί και να μην κλείνει κάθε μέρα ένα σπίτι.
    Κανένας όμως δεν ασχολείται, κανένας δεν σκέφτεται όταν φεύγει από το σπίτι του ότι πρέπει να γυρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα…..

  2. Ο/Η Να καταργηθούν οι σχολές οδήγησης. Είναι η κυρία και μόνη αιτία των θανάτων στην άσφαλτο ! λέει:

    Φίλε μου δυστυχώς όλα αυτό το θανατικό υπάρχει λόγω διαφθοράς της πολιτείας που ανάφερες ! Σε κανενα κράτος του κόσμου δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ να πας σε σχολή οδηγών και να κανείς κάποιο νούμερο μαθημάτων πριν λαδώσεις δάσκαλο και πολιτεία να σου δώσουν ένα δίπλωμα να φύγεις για τον κάτω κόσμο ! Το φωνάζω χρόνια : στο εξωτερικό το 95 % των νέων οδηγών μαθαινουν να οδηγούν από τους δικούς τους, την οικογένεια τους δηλαδή και οταν είναι έτοιμοι παρουσιαζωντε με ένα δικό τους αυτοκίνητο στην τροχαία της περιοχής τους, δίνουν γραπτές εξετάσεις στο κομπιούτερ για τον ΚΟΚ και αν περάσουν ένας αστυνομικός της τροχαίας μπαίνει μαζί του στο αυτοκίνητο του η το αυτοκίνητο που του έδωσε η οικογένεια, ο ξάδερφος, ο φίλος του για να δώσει εξετάσεις, με μια λίστα με 100 αξιολογήσεις και του λέει ξεκινά και όπου σου λέω θα στρίβεις. Τίποτε άλλο, ουτε κουβέντα ουτε ερωτήσεις, μόνα δεξιά στον επόμενο δρόμο, αριστερά στο επόμενο φανάρι κλπ. Μετά από 15 λεπτά οδήγησης γυρνάνε στο ίδιο μέρος ( τροχαία ) και ο αστυνομικός κατεβαίνει με την λίστα αξιολόγησης και του λέει πήγαινε μέσα ξανά να μαθεις τα αποτελέσματα του τεστ οδήγησης. Ο εξεταζόμενος πάει μέσα και του λένε πέρασες, του κάνουν τεστ όρασης, του βγάζουν φωτογραφία και του δίνουν το προσωρινό δίπλωμα καί σε 2 βδομαδες του έρχεται το κανονικο δίπλωμα με τον ταχυδρόμο, αν πάλι δεν πέρασε μπορεί να πάει την επομενη μέρα αν θέλει η την μεθεπόμενη όποτε νομίζει ότι είναι έτοιμος και ξαναδίνει πάλι μόνο οδήγηση γιατί στα σήματα είχε ήδη περάσει αφού έτσι μόνο μπόρεσε να κάνει το τεστ οδήγησης ! Το δίπλωμα στοιχίζει περίπου 32 δολάρια. Τίποτε άλλο. Το βιβλίο για τον ΚΟΚ το παίρνεις τζάμπα αν θες από την τροχαία ( όπως εδώ τον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά οι πιο πολλοί το διαβάζουν στο Ίντερνετ της τροχαίας. Απλά πράγματα, ουτε έξοδα 800 ευρώ κάθε φορά, λαδώματα αλλά το κυριότερο προτέρημα ( που δεν επιτρέπουν στην μπανανία που φτιάξαμε για να ζούμε ) είναι ότι σε μαθαινουν οι δικοί σου να οδηγούνε, άνθρωποι που έχουν επενδύσει στη ζωή και την ασφάλεια σου και σε μαθαινουν τα πάντα για σωστή και ασφαλή οδήγηση, ενώ στην μπανανία μας σε μαθαινει ο κάθε Κάγκουρας μόνο και μόνο για να εισπράξει τα χρήματα και περάσεις η δεν περάσεις η σκοτωθείς δεν του καίγεται καφρακι γιατί αυτός σε μαθαινει επειδή τον πληρωνεις και θέλει να σε ….» ξεπετάξεις για να πάει στον επόμενο πελάτη για να εισπράξει κλπ. Οι Ε όλες οδηγών πρέπει να απαγορευτεί να είναι υποχρεωτικές, οποιος θέλει σχολή ας πάει οποιος δεν θέλει ας μάθει από τους συγγενείς του, σε μια πολιτεία 8 εκατομυρίων έχει 4 σχολές οδήγησης, μόνο για μετανάστες η φοιτητές που ερχωντε πρώτη φορά και δεν έχουν φίλους η συγγενείς να τους μάθουν οδήγηση πάνε σε αυτές τις σχολές ! Τα υπόλοιπα είναι λογια και δικαιολογίες για την κονόμα, τη διαφθορά και την ανομία της χώρας που εμείς δεχωμαστε και πληρώνουμε με τη ζωή μας

  3. Τα τροχαια όπως και οι θάνατοι από ναρκωτικά κατάντησαν ρουτίνα.σε μια χώρα που δεν αγαπάει τους νέους της σε τίποτα.
    Τραγωδία για όλους ακόμα και για αυτόν με τον οποίο τράκαραν. Σε μια στιγμή κλεινουν δύο σπίτια γιατί βιαζόμαστε, γιατί είμαστε χαλαροι, γιατί δε θα συμβεί σε εμάς.
    Η τροχαία χανιων να σκληρύνει τα μέτρα και να ενισχύσει την παρουσία της αλλιως ως το τέλος Αυγούστου μόνο στα χανια θα χάσουμε πολύ κοσμο.
    Συλλυπητήρια αλλά φτάνουν;

    1. Η Τροχαια ξερει να κανει τους καμποσους στο αεροδρομιο.
      Το αεροδρομιο εχει οριο ταχυτητας 30 ολοι πανε με 80 και η αστυνομια κανει παρατηρηση αν κατσεις πανω απο 3 λεπτα στο αυτοκινητο …. ε ρε καρναβαλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook