Τραγωδία: Νεκρό εξάχρονο κοριτσάκι στη Νίκαια — Παρασύρθηκε από φορτηγό

τραγωδία-νεκρό-εξάχρονο-κοριτσάκι-στ-1248665

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης, με ένα επτάχρονο κορίτσι να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες θέλουν ένα φορτηγό να παρασύρει το κορίτσι και τη μεγαλύτερη ξαδέρφη του, γύρω στις 13:45, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Τραγωδία στην νικαια για τον θάνατο μικρού παιδιού

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως μια γυναίκα κατέβηκε από ένα πούλμαν, μαζί με τη 2χρονη κόρη της, έχοντας στη μέση την επτάχρονη ανηψιά της. Και οι τρεις επιχείρησαν να διασχίσουν τη διάβαση, ωστόσο άναψε «πράσινο» και ξεκίνησαν να τρέχουν, για να προλάβουν να φτάσουν στο πεζοδρόμιο. Τότε, πέρασε το φορτηγό, το οποίο παρέσυρε τόσο την επτάχρονη, όσο και τη 12χρονη ξαδέρφη της, που έχει τραυματιστεί και διακομιστηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μέσα σε επτά λεπτά.

«Ουρλιάζαμε στον οδηγό να σταματήσει. Όταν άναψε πράσινο, ξεκίνησε, πάτησε το κοριτσάκι και το σκότωσε ακαριαία. Πάτησε και το άλλο παιδί, με τη ρόδα να φτάνει μέχρι το γοφό» ανέφερε μάρτυρας στο protothema.gr.

Δημητρίου Αριστείδης Κίου αυτόπτης

Ανθοπώλης που εργάζεται στην περιοχή και έζησε το τροχαίο, είπε στο protothema.gr: «Έτρεξα να βοηθήσω. Κράτησα το μεγάλο παιδί στα χέρια μου μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Είναι απερίγραπτο να εξηγήσεις πώς είναι να χάνεις το παιδί σου».

Κράτησα το ένα παιδί στα χέρια μου και βοήθησα την αστυνομία

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η μητέρα της εξάχρονης, η οποία, μαζί με τη θεία, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Star, είπε πως «μία γυναίκα με δύο παιδιά κατέβηκαν από πούλμαν και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Στη μέση της διαδρομής άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα και η κυρία έτρεξε για να περάσει τον δρόμο γρήγορα, αλλά ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε χωματουρικά, δεν την είδε και έγινε το κακό, χτυπώντας τα δυο παιδιά. Ο οδηγός δεν κατάλαβε τίποτα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook