Τραγωδία: 35χρονος σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε

τραγωδία-35χρονος-σκότωσε-την-πρώην-του-768160

Έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Κύπρο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεμεσό. Πρόκειται για ασύλληπτη τραγωδία στη Λεμεσό, καθώς 35χρονος σκότωσε με όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του. Πρόκειται για τους ελληνοκύπριους Πέτρο Παπαντωνίου και Σοφία Ζήνωνος, μητέρα ανήλικου παιδιού από προηγούμενο δεσμό. Αμφότεροι έμειναν στη Λεμεσό.

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε πληροφορία που έλαβαν στις 2:45 τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας για δύο νεκρούς στη Λεμεσό.

Το εν διαστάσει ζευγάρι το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο πεδίο βολής της Αγίας Φύλας, τα τελευταία δύο χρόνια συζούσε, αλλά το τελευταίο διάστημα η 26χρονη πήρε την απόφαση να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή (28/06) ο 35χρονος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση πράγμα που αντιλήφθηκε ο πατέρας του, που τα ξημερώματα αντιλήφθηκε την απουσία του ίδιου από την οικία αλλά και του κυνηγετικού του όπλου.

Ανήσυχος κάλεσε γνωστούς του γιου του για εντοπισμό του, ανάμεσα σ΄αυτούς και η 26χρονη, η οποία πήγε να το συναντήσει τον 35χρονο, στο πεδίο βολής της Αγίας Φύλας.

Στην θέα της ο 35χρονος, όπλισε το κυνηγετικό του όπλο πυροβολώντας την εν ψυχρώ στο κεφάλι και επιφέροντάς το μοιραίο τραύμα. Στη συνέχεια ο ίδιος, έθεσε τέλος στην ζωή του.

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως, αμέσως όταν δόθηκε η πληροφορία, «κινητοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου έφτασαν στο μέρος και απέκοψαν τη σκηνή».

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έχουμε κάμει διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για νεαρό άντρα Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και κοπέλα επίσης Ελληνοκύπρια ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν νεκροί στο έδαφος», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη «από τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος με την 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και για λόγους τους οποίους διερευνούμε φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο τα πτώματα εντόπισε ο πατέρας του 35χρονου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως αυτό είναι θέμα που θα διαφανεί από τις καταθέσεις που θα ληφθούν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει διαπραχθεί αυτή η τραγωδία, συνέχισε, θα διερευνηθούν εις βάθος από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Πηγή: sigmalive.com/politis.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook