Τραγωδία: 13χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της

τραγωδία-13χρονη-βρέθηκε-νεκρή-στο-κρεβ-921226

«Μαύρο» ήταν το πρωινό της Δευτέρας για μια οικογένεια στην περιοχή Τροόδους στη Λεμεσό της Κύπρου. Μια 13χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από τη θεία της. Μάταια ο πατέρας (λοχίας και σταθμάρχης) προσπαθούσε να την επαναφέρει στη ζωή. Την Τετάρτη η νεκροτομή επί της σορού της.

Το κοριτσάκι βρέθηκε από τη θεία του το πρωί, όταν προσπάθησε να την ξυπνήσει για να μεταβεί στο σχολείο της. Μάταια όμως. Η 13χρονη ήταν ήδη στην γειτονιά των αγγέλων, στη ζεστή αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Αμέσως ενημερώθηκε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή. Και όταν δεν τα κατάφερε την πήρε αγκαλιά την έβαλε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα, όπου για σαράντα και πλέον λεπτά έκαναν ότι ήταν δυνατό για να επαναφέρουν το κοριτσάκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο, αποτέλεσμα.

Η νεκροτομή επί της σορού της 13χρονης θα διενεργηθεί την Τετάρτη (11/09) από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Να σημειωθεί ότι ο τραγικός πατέρας, στις 14 Ιουλίου και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έτρωγε σε εστιατόριο στο Όμοδος, έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Μόλις άκουσε τις εκκλήσεις βοηθείας προσέτρεξε και προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες με αποτέλεσμα το παιδάκι να αρχίσει να αναπνέει και πάλι κανονικά.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook