Τραγικός θάνατος για άνδρα στη Ρωσία – Η σύζυγός του κάθισε πάνω του μετά από καβγά και τον έπνιξε

τραγικός-θάνατος-για-άνδρα-στη-ρωσία-1235557

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Ρωσία, καθώς η γυναίκα του έκατσε επάνω του «μέχρι να ζητήσει συγγνώμη» και του προκάλεσε ασφυξία, έπειτα από καβγά που είχε το ζευγάρι. Για την υπόθεση αυτή έχει συλληφθεί η 45χρονη Τατιάνα Ο.

Όλα αυτά φέρεται να συνέβησαν μπροστά στα μάτια της κόρης τους ζευγαριού, η οποία κάλεσε για βοήθεια τους γείτονες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sun, που πάντα ψάχνει τέτοιου είδους θέματα, μια γυναίκα εμφανίστηκε στο σπίτι, όμως έκρινε ότι επρόκειτο για ένα συζυγικό «επεισόδιο» στο οποίο δεν μπορούσε να παρέμβει.

Η Τατιάνα υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να ηρεμήσει τον σύζυγό της, όταν, όμως, εκείνος έχασε τις αισθήσεις της τότε εκείνη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν ασθενοφόρο.

Η ιατροδικαστική εξέταση διαπίστωσε ότι ο σύζυγος πέθανε από «ασφυξία και μπλοκάρισμα του αναπνευστικού συστήματος», καθώς το πρόσωπό του ήταν σφηνωμένο στο στρώμα, με την Τατιάνα να φέρεται να κάθεται στο λαιμό του, «χρησιμοποιώντας τα πόδια της, για να μην μπορεί να σηκωθεί» ο άτυχος Αϊντάρ.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook