Τραγικό τέλος για την ταχύτερη γυναίκα οδηγό

τραγικό-τέλος-για-την-ταχύτερη-γυναίκ-915058

Η 36χρονη οδηγός αγώνων Jessi Combs η οποία είχε το παρατσούκλι της ταχύτερης γυναίκας σε τέσσερις τροχούς έχασε την ζωή της σε θανατηφόρο ατύχημα κατά τη διάρκεια προσπάθειας για κατάρριψη ρεκόρ ταχύτητας.

Η οικογένεια της αυτοκίνησης πενθεί μια ακόμα απώλεια καθώς έγινε γνωστό πως η Jessi Combs, γνωστή οδηγός αγώνων, αγαπημένη τηλεοπτική περσόνα και λάτρης κάθε έκφρασης της αυτοκίνησης έχασε τη ζωή της σε ατύχημα που είχε ενώ προσπαθούσε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ ταχύτητας.

Το ατύχημα συνέβη στην έρημο Alvord, στο Όρεγκον κατά τη διάρκεια προσπάθειας για κατάρριψη ενός ακόμα ρεκόρ ταχύτητας. Η Comps είχε και στο παρελθόν πραγματοποιήσει αντίστοιχες προσπάθειες κερδίζοντας το παρατσούκλι της πιο γρήγορης γυναίκας στον κόσμο σε τέσσερις τροχούς. Το ατύχημα συνέβη στις 27 Αυγούστου και έως τώρα δεν υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Ωστόσο μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από μέλος της ομάδας της επιβεβαιώνει το θάνατό της.

Σύμφωνα με αναφορές στα Μέσα ενημέρωσης η Comps προσπαθούσε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτητας που είχε σημειώσει το 2013 αγγίζοντας τότε τα 637 χλμ./ώρα. Στο πρόσφατο παρελθόν η οδηγός είχε κάνει κάποιες απόπειρες και το 2018 σε μια προσπάθεια είχε ξεπεράσει τα 773 χλμ/ώρα όμως αυτή η επίδοση δεν μπορούσε να καταγραφεί ως επίσημη.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook