Τραγικό: 68χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του – Τον εντόπισε η γυναίκα του

τραγικό-68χρονος-κάηκε-μέσα-στο-σπίτι-τ-1466615

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς ένας άνδρας, 68 ετών κάηκε μέσα στο σπίτι του μετά από φωτιά που ξέσπασε και τον οποίο εντόπισε η σύζυγός του.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, όπου βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βυζαντίου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίαςο 68χρονος ήταν μόνος του καθώς η σύζυγος του είχε βγει για λίγο από το σπίτι. Όταν επέστρεψε, είδε καπνό από το διαμέρισμα, κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άρχισε να σβήνει μόνη της τη φωτιά.

Στη συνέχεια, ήρθε δυστυχώς αντιμέτωπη με την απανθρακωμένη σορό του άντρα της.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες οι οποίοι και συνέδραμαν ώστε να σβήσει πλήρως η φωτιά.

Ο αντιπύραρχος και υποδιοικητής του πρώτου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καριώτης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «14.37 ενημερώθηκε η υπηρεσία μας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Με την άφιξή μας έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και διαπιστώθηκε απανθρακωμένος άνδρας, ηλικίας 68 ετών στο χώρο του διαμερίσματος»

Σημειώνεται ότι στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

thesstoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook