Τραγικές εικόνες… Με ομπρέλες και πυρετό στην ούρα για ένα ράπιντ οι Χανιώτες

τραγικές-εικόνες-με-ομπρέλες-και-πυρ-1347596

Εν μέσω πρωτοφανούς έξαρσης της πανδημίας στα Χανιά, είναι προφανές ότι ο ΕΟΔΥ δυσκολεύεται να διαχειριστεί την επιδημιολογική επιτήρηση στην περιοχή.

Οι σημερινές εικόνες από το Παλιό Νοσοκομείο όπου διενεργούνται τα τεστ, «μιλούν από μόνες τους» με δεκάδες πολίτες στην αναμονή για ένα δωρεάν ράπιντ τεστ. Ανάμεσα τους ένα μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά το 20% (χθες 23% ο δείκτης θετικότητας) είναι πολίτες θετικοί στον κορονοϊό ενώ πολλοί από αυτούς έχουν και συμπτώματα.

To zarpanews.gr έχει γίνει από χθες αποδέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες – ασθενείς, των οποίων η κατάσταση επιδεινώθηκε από την αναμονή υπό βροχή και τις άσκοπες μετακινήσεις. «Περιμέναμε για ένα ράπιντ τεστ με πυρετό, για μία ώρα σχεδόν, υπό βροχή. Τελικά ήταν θετικό. Εγώ θεωρώ ότι η υγεία της μητέρας μου επιβαρύνθηκε πολύ από αυτήν την αναμονή. Σε όλη μας τη ζωή πληρώνουμε εισφορές για να μας αντιμετωπίζουν έτσι σε μια δύσκολη στιγμή;» σημειώνει αναγνώστης μας.

«Περιμέναμε 45 λεπτά μέσα στη βροχή. Γύρω μας άνθρωποι έβηχαν ή είχαν πυρετό. Γι’ αυτό το λόγο δεν υποτίθεται ότι έφυγαν από το Δημαρχείο; Για να μην βρεχόμαστε;» σημειώνει άλλη αναγνώστρια.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Τραγικές εικόνες… Με ομπρέλες και πυρετό στην ούρα για ένα ράπιντ οι Χανιώτες

  1. και παλι καλα να λετε..μην περιμενετε και πολλα παραπανω …τη διαχειρηση της πανδημιας την εχουν αναλαβει δαπιτες (εοδυ) και το Λα.ος περιμενατε κατι καλυτερο? δε ολη την ευρωπη τα pcr τεστ ειναι δωρεαν και σε πολλα σημεια …

  2. Πολλά ζητάτε. Μην ενοχλείτε τον πρωθυπουργό πλεμπαιοι με τα αιτήματά σας. Κουράστηκε νικώντας τόσες φορές τον κορωνοϊό και κάνει τις διακοπές του για να χαλαρώσει. Πλερώνετε τώρα το μπάνιο και τον καφέ που πήγατε στις εκλογές αντί να πάτε να ψηφίσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook