Τους έπιασαν με κοκαΐνη και χασίς – Χειροπέδες για ναρκωτικά σε Ρέθυμνο και Λασίθι

τους-έπιασαν-με-κοκαΐνη-και-χασίς-χει-1589034

Στην σύλληψη τριών συνολικά ανδρών στην Κρήτη προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία, καθώς σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και τα τρία άτομα, ένας στο Ρέθυμνο και δυο στο Λασίθι, είχαν στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (26.02.2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας εντόπισαν τον ημεδαπό να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθησαν, χθες (26.02.2023) το βράδυ στο Λασίθι από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, πραγματοποίησαν έλεγχο στους ημεδαπούς και στην κατοχή του βρήκαν κατάσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας».

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook