Τους άφησε άφωνους η Μάρα Μεϊμαρίδη – «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;»

τους-άφησε-άφωνους-η-μάρα-μεϊμαρίδη-1324761

Άφωνη έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της από το χυδαίο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι.

Η εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενούσε την σύντροφο του Χρήστου Σαντικάι, Λάουρα Νάργες, και η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε μαζί της για την σχέση της με τον τραγουδιστή.

Εκείνη την ώρα η Μάρα Μεϊμαρίδη την διέκοψε και ρώτησε πολύ άκομψα για την καταγωγή του Σαντικάι.

«Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;», συνέχισε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να την παρακαλάει να μη λέει τέτοια.

«Τι με βαράς κι εσύ καλέ; Να μάθω από πού είναι. Ελληνας;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με τη Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως ο σύντροφός της κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δυο ετών.

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά προφανώς», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες», πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη και έκλεισε τον σχολιασμό με την παρατήρηση: «Ωραίος γκόμενος είναι».

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook