Τουρνουά μπάσκετ στον Τζιβαρά από την ΚΝΕ Χανίων

τουρνουά-μπάσκετ-στον-τζιβαρά-από-την-1470349

Η Τ.Ο. Χανίων διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο γήπεδο του Τσιβαρά την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 17:30. Θα ολοκληρωθεί με την απονομή επαίνων στους συμμετέχοντες και τη συζήτηση με θέμα: ‘’ Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το μέλλον!’’

Μέσα από την αθλητική δραστηριότητα αναδεικνύεται ότι η άθληση είναι ανάγκη κάθε νέου. Μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη μακριά από φαινόμενα βίας και ρατσισμού, και κόντρα σε όλα τα ναρκωτικά. Για αυτό, είναι αναγκαία η δωρεάν πρόσβαση σε δημόσιες αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε κάθε νέος να μπορεί να αθληθεί ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση.

Έπειτα, μέσα από τη συζήτηση θα αναδειχθούν όλοι αυτοί οι προβληματισμοί που έχει σήμερα ένας νέος αντικρίζοντας καθημερινά γύρω του την αδικία, τη βία, τον πόλεμο, την εκμετάλλευση. Θα σταλθεί ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και στον πόλεμο ξεκαθαρίζοντας ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει!

Επίσης, μέσα από τη συζήτηση οι μαθητές θα μπορέσουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στο σχολείο-εξεταστικό κέντρο ξεκαθαρίζοντας πως θα παλέψουν για το σχολείο που έχουν ανάγκη σήμερα, γιατί είναι ‘’ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το μέλλον’’ παλεύοντας για τα όνειρα και τις ανάγκες τους, ενάντια σε κάθε αδικία και εκμετάλλευση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook