Τούρκικες εκλογές: Νοθεία «βλέπει» ο Κιλιτσντάρογλου – Και ξυλοδαρμός σε κάλπη

τούρκικες-εκλογές-νοθεία-βλέπει-ο-κ-1691561

Φόβους για νοθεία εκφράζει εμμέσως ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ζητώντας από τους εκπροσώπους του να μην αποχωρήσουν από τα εκλογικά κέντρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την παράδοση των υπογεγραμμένων εκθέσεων της κάλπης.

Ειδικότερα, μέσω Twitter ο βασικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σχολίασε: «Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους ήρωες της δημοκρατίας μας. Μην αποχωρήσετε από τα εκλογικά κέντρα σε καμία περίπτωση μέχρι να παραδοθεί η τελευταία υπογεγραμμένη έκθεση της κάλπης. Η πλήρης και ορθή εκδήλωση της βούλησης του έθνους εξαρτάται από τη δική σας αποφασιστικότητα. Θα δείτε, θα αξίζει η κούραση σας».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Haber, στέλεχη του AKP επιτέθηκαν σε μέλος του Εργατικού Κόμματος της Τουρκίας (TIP) στο γυμνάσιο Neslişah Imam Hatip στη συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα στελέχη του AKP «παρενοχλούσαν» τους ψηφοφόρους, με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να αντιδρούν. Το μέλος του Εργατικού Κόμματος τους κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook