Τουρκικά αλιευτικά περασαν βόρεια της Γαύδου και παραμένουν ανοιχτά των Χανίων- Τι απαντά το Λιμενικό

τουρκικά-αλιευτικά-περασαν-βόρεια-τη-1224629

Τουρκικά αλιευτικά, 11 στον αριθμό, εντοπίστηκαν την Τετάρτη το πρωί, στην ελληνική αιγιαλίτιδα ζώνη και συγκεκριμένα βόρεια της Γαύδου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση προς το zarpanews.gr από το γραφείου τύπου του Λιμενικού Σώματος τα τουρκικά αλιευτικά είχαν ξεκινήσει από την Αττάλεια και από το Τσεσμέ με κατεύθυνση τη Μάλτα για αλίευση τόνου.

Τα αλιευτικά συνέχισαν τη διέλευση τους και  εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες σύμφωνα πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, βόρεια της Κισσάμου όπου και παραμένουν, εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής τους και της παραμονής τους στα εθνικά χωρικά ύδατα, βρίσκονται υπό την διακριτική επιτήρηση σκαφών του λιμενικού σώματος.

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του λιμενικού ,επιτρέπεται η διελευση τους από εθνικά ύδατα χωρις όμως να ψαρέψουν, δηλαδη μπορούν να πραγματοποιήσουν τη λεγόμενη «αβλαβή διέλευση».

zarpanews.gr

One thought on “Τουρκικά αλιευτικά περασαν βόρεια της Γαύδου και παραμένουν ανοιχτά των Χανίων- Τι απαντά το Λιμενικό

  1. Είναι σίγουρα αλιευτικά; Μήπως είναι μικρά κρουαζιερόπλοια; Να τα φέρουμε στα λιμάνια μας μπας και κονομήσουμε κανά ευρουλάκι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook