Τουρκία: Το επικό τρολάρισμα μαθητή στον Ερντογάν και ο αντίπαλος που υπόσχεται κατάργηση του… οφσάιντ | Video

τουρκία-το-επικό-τρολάρισμα-μαθητή-στ-1284571

Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει δημοσίως πως έχει τη στήριξη του λαού και πως οι νέοι στην Τουρκία τάσσονται στο πλευρό του, ένα επικό τρολάρισμα μαθητή μέσα από αίθουσα σχολείου έρχεται να καταρρίψει το αφήγημα του «σουλτάνου»

Μαθητής τρόλαρε τον Τούρκο Πρόεδρο και το βίντεο κάνει θραύση στα social media, ενώ αναδημοσιεύεται στις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής εξελέγη πρόεδρος της τάξης του και μιμείται τον Ερντογάν πετώντας στους ψηφοφόρους-μαθητές συσκευασίες τσαγιού, όπως έχει κάνει στο παρελθόν ο “σουλτάνος”.

Ταυτόχρονα το βίντεο έχει «ντυθεί» μουσικά με το προεκλογικό τραγούδι του ΑΚΡ το “Ντομπρά”.

Πρόεδρος κόμματος υπόσχεται κατάργηση του… οφσάιντ αν κερδίσει τις εκλογές

Παράλληλα, στην Τουρκία…πρόεδρος κόμματος έσπευσε σε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις να υποσχεθεί κατάργηση του οφσάιντ.

Ο λόγος για τον επικεφαλής του κόμματος, “Αλλαγή της Τουρκίας”, Μουσταφά Σαριγκιούλ, ο οποίος υποστήριξε πως αν το κόμμα καταφέρει και κερδίσει τις εκλογές, θα καταργήσει το οφσάιντ.

«Θα καταργήσουμε το οφσάιντ», είπε χαρακτηριστικά ο Μουσταφά Σαριγκιούλ με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά ξανά: «Δεν θα υπάρχει οφσάιντ;».

Αυτός είναι ο υποψήφιος στην Τουρκία που δίνει τις “ποδοσφαιρικές” υποσχέσεις

 

«Όχι, πρέπει να το καταργήσουμε. Να το συζητήσουμε, πρέπει να το καταργήσουμε, διότι το οφσάιντ τον αγώνα τον κάνει χάλια», απάντησε. Ενώ όταν ρωτήθηκε πως θα γίνει αυτό, ενώ υπάρχει σε όλο τον κόσμο, ο επικεφαλής του μικρού τουρκικού κόμματος είπε: «Και στον κόσμο πρέπει να το καταργήσουμε».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook