Toυρκία: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

toυρκία-με-αλεξίσφαιρο-γιλέκο-σε-προεκλ-1690402

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε σήμερα σε μια προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δυο ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπήρχαν «πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης», σε αυτή την προεκλογική συγκέντρωση στην Τουρκία.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου κρατούν αυτόματα τουφέκια και βρίσκονται μαζί του πάνω στο βάθρο απ’ όπου εκφώνησε την ομιλία του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία του.

Μια πηγή προσκείμενη στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είπε ότι ο 74χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης φόρεσε το αλεξίσφαιρο και η ασφάλειά του ενισχύθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης.

Η πηγή αυτή δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο Κιλιτσντάρογλου, που προηγείται με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις, εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο πρακτορείο Reuters, δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook