Τουρκία: Γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σεϊταρίδη ζητά εισβολή στα ελληνικά νησιά

τουρκία-γνωστό-μοντέλο-και-πρώην-σύζυ-1473173

Το πρώην μοντέλο, Τουγτσέ Καζάζ, παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET (ανήκει στον όμιλο της Γενί Σαφάκ) ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά.

Οι δηλώσεις της Καζάζ έγιναν viral στα ΜΚΔ μέσα σε λίγη ώρα. «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», υποστήριξε η γνωστή στην Τουρκία ηθοποιός που έχει πολλές φορές απασχολήσει τα μίντια με τις απόψεις της.

«Πρέπει να μπείτε στα νησιά»

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook