Τουρίστριες κατήγγειλαν βιασμό σε Ζάκυνθο και Ρόδο

τουρίστριες-κατήγγειλαν-βιασμό-σε-ζά-874184
φωτό αρχείου

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αρχές στην Ζάκυνθο και τη Ρόδο τις καταγγελίες που υπέβαλαν δυο 18χρονες αλλοδαπές τουρίστριες για τον βιασμό τους από άγνωστα άτομα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλουν απλώς να εισπράξουν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες στις πατρίδες τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μια 18χρονη, η οποία εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Λιμενική Αρχή της Ζακύνθου, ισχυρίστηκε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας έπεσε θύμα βιασμού στην παραλία του Λαγανά, αλλά δεν ήξερε… πόσοι την βίασαν! Η νεαρή αλλοδαπή υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέτασή της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για να επιβεβαιωθεί αν πράγματι είχε σεξουαλική επαφή και αν αυτό έγινε με την βία.

Ανάλογο περιστατικό βιασμού κατήγγειλε άλλη μια 18χρονη τουρίστρια στη Λιμενική Αρχή Ρόδου, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η νεαρή αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι τρεις άγνωστοι την παρέσυραν στην παραλία Ψαροπούλα, όπου την εξανάγκασαν σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της. Και γι’ αυτήν ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η καταγγελία της είναι πανομοιότυπη με αυτήν της 19χρονης Νορβηγίδας που είχε ισχυριστεί προ ημερών ότι την είχαν βιάσει τέσσερις άγνωστοι οι οποίοι την επιβίβασαν σε βάρκα στην ίδια παραλία, αλλά δεν είχαν προκύψει στοιχεία βιασμού ούτε είχε βρεθεί η επίμαχη βάρκα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένη.

Πηγή:prorothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook