Τουρίστρια έφαγε πρόστιμο 250 ευρώ επειδή έκανε ηλιοθεραπεία με μπικίνι

τουρίστρια-έφαγε-πρόστιμο-250-ευρώ-επει-886909

Πρόστιμο 250 ευρώ επέβαλλε η ιταλική αστυνομία σε καναδέζα τουρίστρια στη Βενετία επειδή έκανε ηλιοθεραπεία με μπικίνι.

Η 23χρονη γυναίκα έκανε ηλιοθεραπεία στους Κήπους Papadopoli Gardens λίγα βήματα από τη Piazzale Roma και η αστυνομία της επέβαλλε άμεσα το πρόστιμο στο πλαίσιο περιορισμού απρεπούς συμπεριφοράς τουριστών.

Σύμφωνα με το Δήμο, απαγορεύεται η περιήγηση σε δημόσιους χώρους με μαγιό ή χωρίς μπλούζα. Πρόστιμα προβλέπονται ακόμη και για όσους μπαίνουν στα συντριβάνια ή τα κανάλια, και όσους κάθονται οι ξαπλώνουν στα σκαλιά μνημείων και ιστορικών ατραξιόν.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο τουρίστες ήρθαν αντιμέτωποι επίσης με πρόστιμα επειδή διέσχιζαν με ποδήλατο στο κέντρο της Βενετίας χωρίς μπλούζες (από 225 ευρώ και 100 ευρώ για κυκλοφορία με ποδήλατο κοντά στην εκκλησία San Simeone Piccolo ο καθένας).

Ο δήμαρχος Luigi Brugnaro πήρε πέρυσι την απόφαση για επιβολή προστίμων, τα οποία κυμαίνονται από 50 ευρώ έως 500 ευρώ για όσους τουρίστες εντοπίζονται να κάθονται ή να ξαπλώνουν στο έδαφος.

Επιπλέον, στη Φλωρεντία οι τουρίστες που κάνουν πικ-νικ κινδυνεύουν με πρόστιμα από 150 έως 500 ευρώ, ενώ στη Ρώμι όσοι εντοπίζονται να τρώνε κοντά σε συντριβάνια καταβάλλουν πρόστιμο 240 ευρώ.

Όσοι αγοράζουν επίσης παραποιημένα προϊόντα, αντιμετωπίζουν πρόστιμα, με αγορές προϊόντων όπως γυαλιά ηλίου και τσάντες χειρός να τιμωρούνται με πάνω από 6.000 ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όσοι κυκλοφορούν στην Cinque Terre με σαγιονάρες αντιμετωπίζουν πρόστιμα περίπου 2.300 ευρώ.

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook