Τουρίστες επιλέγουν Κρήτη για πολυτελείς διακοπές

τουρίστες-επιλέγουν-κρήτη-για-πολυτε-874296

Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και η γαστρονομία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία των διακοπών που παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή ζήτηση.

Η Κρήτη έχει εδραιωθεί σ’ ένα σημαντικό κομμάτι του τουρισμού ως προορισμός πολυτελών διακοπών ενώ η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία είναι, με σειρά προτεραιότητας, οι πιο περιζήτητοι προορισμοί διακοπών στο brand διακοπών πολυτελείας της TUI airtours, για αυτό το καλοκαίρι.

Οι ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες που συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στον προγραμματισμό πολυτελών διακοπών, σύμφωνα με την airtours.

Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και η γαστρονομία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία των διακοπών που παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή ζήτηση.

“Η Κρήτη έχει αρκετούς επισκέπτες αυτής της κατηγορίας αφού έχει ξενοδοχεία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Εδώ και περίπου μια 15ετία έχει εδραιωθεί ως προορισμός πολυτελών διακοπών και είναι κάτι που το χτίζουμε χρόνια” είπε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο τουριστικός επιχειρηματίας Ανδρέας Μεταξάς.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι φέτος θα έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν, όχι όμως καλύτερη από πέρυσι.

“Η σεζόν πηγαίνει πάρα πολύ καλά” σχολίασε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Amirandes, Γιώργος Σκουλάξινος, επισημαίνοντας όιτ η πλειοψηφία των επισκεπτών του ξενοδοχείου προέρχονται από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία.

“Το 50% των πελατών μας κλείνει πακέτα με πρωινό και ημιδιατροφή και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση για τα ala cart εστιατόριά μας” σημείωσε προσθέτοντας ότι “οι πληρότητες αυξάνονται συνεχώς”.

“Η Κρήτη έχει πολύ καλά ξενοδοχεία και πολύ καλές υπηρεσίες, ενώ ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ελικόπτερα, σκάφη, λιμουζίνες, ό,τι επιθυμήσει. Το πρόβλημα είναι ότι διαχρονικά πάσχουμε στις υποδομές και στην εικόνα εκτός του συγκεκριμένου” τόνισε ο Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook