Τουρισμός για Όλους : Αυτά είναι τα ξενοδοχεία στην Κρήτη

Ανακοινώθηκε ο προσωρινός πίνακας με τους παρόχους καταλυμάτων για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους, ενώ σύντομα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους. Περισσότεροι από 140 πάροχοι στην Κρήτη κατέφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στο πρόγραμμα.

Οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής μίας και μόνο ένστασης στο Υπουργείο Τουρισμού, μέσω της σελίδας www.tourism4all.gov.gr,  εντός της αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσής τους.

Συγκεκριμένα ενστάσεις υποβάλλονται έως και Τρίτη, 21 Ιουλίου και ώρα 23.59.

Υποβολή ενστάσεων μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα δεν είναι δυνατή.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους, όπου απαιτείται, δικαιολογητικά σε ψηφιακή μορφή. Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή που συγκροτείται για τον σκοπό αυτό. Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων θα καταρτιστεί το οριστικό Μητρώο Παρόχων Καταλυμάτων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Παρόχων Καταλυμάτων.

Yπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές!

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τους παρόχους στην Κρήτη (ΕΔΩ)

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ