Τουμασάτου – Σταύρου: Ξανά μαζί στην tv μετά από 12 χρόνια

τουμασάτου-σταύρου-ξανά-μαζί-στην-tv-μ-900250

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσαν στην σειρά της ΕΡΤ «Στα φτερά του έρωτα». Ωστόσο η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού τους γνώρισε και τους αγάπησε μέσα από την σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί». Από τότε, έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια και το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε συνυπάρξει επαγγελματικά.

Μετά το τέλος της «Επιστροφής», ο Αλέξανδρος Σταύρου δέχτηκε πρόταση, την οποία και αποδέχτηκε για το «Γυναίκα χωρίς όνομα» που πήρε το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που συμφώνησε και μάλιστα ο ρόλος του θα έχει άμεση σχέση με αυτό της Μαριάννας Τουμασάτου.

Οι θαυμαστές τους περιμένουν με αγωνία αυτή την συνύπαρξη, αφού οι δυο τους έχουν αποδείξει πως ταιριάζουν επαγγελματικά, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια το απέφευγαν.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι μαζί 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κορούλα, που της έχουν μεγάλη αδυναμία, αλλά ο ηθοποιός της κάνει όλα τα χατίρια, όπως είχε πει πρόσφατα η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook