Του πεζοδρομίου το… κάγκελο γίνεται στη Μπουνιαλή | Photos

του-πεζοδρομίου-το-κάγκελο-γίνεται-σ-895497

Ακόμη μια ιστορία καθημερινής τρέλας με το παρκάρισμα των γαϊδουρίστας στο κέντρο των Χανίων.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr o ασυνείδητος οδηγός, έχει «καβαλήσει» για τα καλά το πεζοδρόμιο στην οδό Μπουνιαλή, προκειμένου να παρκάρει το φορτηγάκι του.

Για να το κάνει όμως αυτό, κάποιος θα’ πρεπε να ξηλώσει τα σιδερένια κάγκελα, που έχει τοποθετήσει ο δήμος και φαίνονται ακουμπισμένα στον τοίχο.Προφανώς για να τα ξαναβάλει ο άνθρωπος όταν φύγει και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά», όπως φαίνεται στη φωτογραφία «πριν» και «μετά» του πεζοδρομίου.Στην τρίτη φωτογραφία, λίγα μέτρα πιο πάνω, επί της οδού Μπουνιαλή ένας άλλος έξυπνος, έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του κλείνοντας αυτό το κάτι σαν… πεζοδρόμιο, που με δυσκολία χωράει δύο ανθρώπους, ερχόμενους από αντίθετη κατεύθυνση. Πόσο μάλλον και με το παρκαρισμένο αμάξι…

Το παράδοξο είναι όμως πως εκεί που έχει παρκάρει είναι χώρος πάρκινγκ, αλλά επειδή δεν προφανώς ήταν πλήρες,  ο χριστιανός είπε να το… στριμώξει κάπου, κι ας βγαίνει μέχρι το πεζοδρόμιο… 

«Στα Χανιά είμαστε εξάλλου, σιγά μη μας γράψει η τροχαία! Όλοι έτσι παρκάρουν…» θα σκέφτηκε μάλλον διώχνοντας και τις παραμικρές τύψεις που μπορεί να «γεννήθηκαν» στιγμιαία στη συνείδησή του.

Άδικο έχει;

zarpanews.gr

One thought on “Του πεζοδρομίου το… κάγκελο γίνεται στη Μπουνιαλή | Photos

  1. Που να προλάβουν να γράψουν τα παιδιά… Πόσο μάλλον να πάρουν και καμιά πινακίδα..
    Αφού δεν προλαβαίνουν…
    Καφεδάκι στην 1866; Απέναντι από το 13; Στη Χάληδων; Έξω από το δημαρχείο; Έξω από τα δικαστήρια; Μπορεί να συγκεντρώνονται και για το στοίχημα ή το τζόκερ.. Δύσκολα πράγματα..
    Μία φορά πήρα τηλέφωνο στο τμήμα για να πω τα παράπονα μου. Γινόταν χαμός στην πόλη. Το πανηγύρι της παρανομίας, και αυτή πίνανε καφεδάκι στην Τζανακάκη.
    Η απάντηση ήταν ότι τα παιδιά δικαιούνται ένα διάλειμμα..
    Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να πετυχαίνω τα παιδιά συνέχεια σε διάλειμμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook