Νέα προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά: Κατολισθήσεις στην Εθνική οδό | Photos

Σωρεία προβλημάτων έχει προκαλέσει η πρώτη επιδείνωση του καιρού για τη χειμερινή περίοδο στα Χανιά, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να επλήγησαν σημαντικά από την κακοκαιρία Βικτώρια που χτυπάει τη χώρα.

Οι πρωινές καταστροφές έχουν προκαλέσει προβλήματα στα οδικά δίκτυα ενώ και οι υποδομές σε διάφορες περιοχές του νομού έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές(δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Το απογευματινό κύμα τις κακοκαιρίας, με δυνατή νεροποντή στις παραλιακές κυρίως περιοχές, ήρθε να προσθέσει να προβλήματα, με κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων στα οδικά δίκτυα, ενώ και στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου στα Νωπήγεια, έχουν πέσει βράχοι και χώματα στην Εθνική οδό.

Δείτε τις φωτογραφίες του zarpanews.gr:

Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ανακοινώνεται ότι το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας παραμένει σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς και τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παρέμβουν όπου είναι απαραίτητο.

Ενημερώνουμε επίσης τους πολίτες ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Για την αυριανή λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων θα βγει ανακοίνωση σήμερα το βράδυ.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Οι πρωινές καταστροφές έχουν προκαλέσει προβλήματα στα οδικά δίκτυα ενώ και οι υποδομές σε διάφορες περιοχές του νομού έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ