Τώρα μπορείς να δεις online τις συναυλίες των Radiohead

Η καραντίνα έχει και τα καλά της, ειδικά όταν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες κάνουν ό,τι μπορούν για να συντηρήσουν το motto “Music is the answer to your problems”. Οι Radiohead στην προκειμένη, αποφάσισαν να ανεβάσουν σταδιακά τις καλύτερες συναυλίες τους στο κανάλι τους στο YouTube.

Για καλή τύχη του φανατικού τους κοινού, το αρχείο της Radiohead Public Library που δημιουργήθηκε πρόσφατα και από την οποία θα τροφοδοτούν το κανάλι τους είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Πρώτο και καλύτερο, θα προβληθεί το κλασσικό για κάποιους “Live From a Tent in Dublin” από το 2000, που συμπεριλαμβάνει πολλά tracks από το άλμπουμ “Kid A”. Ο εν λόγω δίσκος είχε κυκλοφορήσει 5 ημέρες πριν από τη συγκεκριμένη εμφάνισή τους.

Για την ιστορία, η Radiohead Public Library βγήκε στον «αέρα» τον περασμένο Ιανουάριο και για την ακρίβεια στο radiohead.com, όπου οι επισκέπτες αποκτώντας αριθμό μέλους με την εγγραφή τους, μπορούν να φτιάχνουν τη δική τους κάρτα βιβλιοθήκης.

«Τώρα που δεν έχετε καμία επιλογή είτε θέλετε μια ήσυχη νύχτα μέσα είτε όχι, παρουσιάζουμε τo πρώτο από τα πολλά live shows μας από τη Radiohead Public Library, που έρχονται στο κανάλι των Radiohead στο YouTube. Ξεκινώντας από την Πέμπτη με το live στο Δουβλίνο τον Οκτώβριο του 2000, θα κυκλοφορούμε ένα κάθε εβδομάδα μέχρι είτε να αρθούν οι περιορισμοί που προέκυψαν από την παρούσα κατάσταση, είτε να τελειώσουμε με όλες μας τις συναυλίες. Ποιο από τα δύο θα συμβεί πρώτο; Κανείς δεν ξέρει», έγραψε η μπάντα στο Instagram. Το πρώτο βίντεο δηλαδή θα δημοσιευθεί απόψε στις 22:00 ώρα Βρετανίας.

Στο μεταξύ, αυτή η ευχάριστη είδηση απαλύνει αρκετά την απογοήτευση των φανς τους που προκλήθηκε από το γεγονός ότι -σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του Philip Selway στο ΝΜΕ- το συγκρότημα εξέταζε το ενδεχόμενο ενός «διαλείμματος» για το 2020 ώστε να επικεντρωθεί σε άλλα projects του.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ