Τώρα γουακαμόλε και… χωρίς αβοκάντο!

τώρα-γουακαμόλε-και-χωρίς-αβοκάντο-910616

Το αβοκάντο μπορεί να θεωρηθεί το απόλυτο τρόφιμο των τελευταίων ετών και δυστυχώς η παραγωγή του είναι δύσκολο να καλύψει την τεράστια, παγκόσμια ζήτηση. Τα εστιατόρια όμως δεν θέλουν με τίποτα να δυσαρεστήσουν τους πελάτες τους.

Έτσι, ελλείψει αβοκάντο κάποιοι σεφ βρήκαν μία πρωτότυπη εναλλακτική για το κλασικό γουακαμόλε. Τι κάνουν; Φτιάχνουν γουακαμόλε χωρίς αβοκάντο!

Το «mockamole» όπως ονομάζεται, ακολουθεί τη λογική και το όνομα των mocktails που είναι κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ και έτσι, υπόσχεται την ίδια απόλαυση χωρίς όμως το βασικό συστατικό, που είναι το αβοκάντο. Συγκεκριμένα, τη θέση του στο mockamole παίρνουν λαχανικά, που γίνονται επίσης πουρές, όπως μπρόκολο, κολοκύθια και πράσινα φασολάκια, ενώ παραμένουν τα υπόλοιπα υλικά (κόλιανδρος, τοματίνια, πιπεριά τσίλι, σκόρδο και λάιμ), για να θυμίζει όσο γίνεται τη γεύση του κλασικού γουακαμόλε.

Το mockamole έχει κάνει την εμφάνιση του σε διάφορα εστιατόρια στις ΗΠΑ, ενώ στις φωτογραφίες που έχουμε δει να κάνουν την εμφάνιση τους στα social media το αποτέλεσμα είναι ίδιο, τουλάχιστον οπτικά.

Πηγή: olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook