Τον βοήθησε να αποφύγει το τροχαίο και εκείνος… του έκαψε το μαγαζί ως «ευχαριστώ»

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι περνούσαν από την οδό Παπασιοπούλου στη Λαμία το μεσημέρι της Τρίτης, αφού είδαν να λαμπαδιάζει ξαφνικά, ο εξωτερικός χώρος καταστήματος εστίασης.

Το τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και η φωτιά ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και επεκτάθηκε γρήγορα στις καρέκλες και τα τραπεζάκια, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν και οι φιάλες υγραερίου μέσα στις σόμπες εξωτερικού χώρου.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασαν άμεσα οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον Διοικητή της ΠΥ Λαμίας Θανάση Παπασταμούλη, οι οποίοι πρόλαβαν τα χειρότερα.

«Γνωστός» των Αρχών ο δράστης – Γιατί φέρεται να το έκανε
Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το lamiareport.gr την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο τσιπουράδικο ένας νεαρός ο οποίος ήταν ήδη υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο, ενώ όταν ο νεαρός πήγε να φύγει προσπάθησε να ανέβει σε μηχανάκι.

Ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι θα κινδύνευε η ζωή του, εάν έφευγε με το μηχανάκι, τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως αρνήθηκε και γι’αυτό ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν ο νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, φέρεται να θεώρησε σωστό να βάλει φωτιά στο κατάστημα ως… «ευχαριστώ» στον καταστηματάρχη που προσπάθησε να τον προστατέψει.

Φέρεται να υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να καβαλάει το μηχανάκι και να φεύγει σαν κύριος, μέρα μεσημέρι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη γιατί εκείνη την ώρα περνούσε κόσμος από το πεζοδρόμιο.

Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ