Τον θέλεις αλλά εκείνος… όχι; 5 βασικοί λόγοι

τον-θέλεις-αλλά-εκείνος-όχι-5-βασικοί-1069065

Καλό θα ήταν να μην επιμείνεις!

Τον θέλεις αλλά εκείνος… όχι; 5 βασικοί και σημαντικοί λόγοι

Μακάρι οι σχέσεις να ήταν εύκολες και όλοι μας να είχαμε αυτό που ακριβώς θέλουμε. Αλλά όπως στη ζωή, τα πράγματα είναι απρόβλεπτα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και στον έρωτα. Καταλαβαίνω να θέλεις κάποιον με τρέλα, και να προσπαθείς να του κινήσεις το ενδιαφέρον ώστε να σου ανταποδώσει τα συναισθήματα, αλλά καμιά φορά φίλη μου νομίζω ότι είναι απλά χαμένος χρόνος!

Ναι, υπάρχει περίπτωση απλώς να μη σε θέλει, με αποτέλεσμα όλες σου οι προσπάθειες να πέφτουν στο κενό. Και αν αναρωτιέσαι γιατί, παρακάτω σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους αδιαφορεί για σένα.

Λάθος πρώτο: Είσαι στρεσαρισμένη και φαίνεται. Καταναλώνεις ώρα και ενέργεια για να καταλάβεις αν σε θέλει, και αν τελικά θα είστε μαζί. Φτιάχνεις μία ιδανική εικόνα για εκείνον, παθαίνεις εμμονή και φυσικά κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Λάθος δεύτερο: Τον θέλεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και μάλιστα πολύ. Με λίγα λόγια, αν εσύ του είσαι δεδομένη, δύσκολα θα τον γοητεύσεις.

Λάθος τρίτο: Τον πιέζεις! Ακόμα και αν απλώς κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο και περιμένεις πότε θα σε πάρει, ακόμα κι αυτό το τόσο μικρό πραγματάκι να κάνεις, θα το νιώσει. Δεν ξέρω πώς, αλλά θα το νιώσει.

Λάθος τέταρτο: Όλα είναι στο μυαλό σου. Ακόμα και η τελειότητά του. Ακόμα και το γεγονός ότι ταιριάζετε. Προφανώς για να μην το βλέπει εκείνος, μάλλον δεν ταιριάζετε. Μήπως ήρθε η ώρα να το δεις κι εσύ; Λέω εγώ τώρα.

Λάθος πέμπτο: Και αν με ρωτάς και το πιο βασικό. Για ποιο λόγο γλυκιά μου επιμένεις με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που θέλεις; Για ποιο λόγο εφόσον ξέρεις ότι μαζί του δε θα είσαι ευτυχισμένη, συνεχίζεις να ασχολείσαι; Μήπως είναι από εγωισμό; Μήπως σε περίπτωση που υπέκυπτε στη γοητεία σου, πιθανότατα να ξενέρωνες; Μήπως;

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook