Τον πλάκωσε στο ξύλο επειδή η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο και έπεσαν ψίχουλα στο αυτοκίνητό του

τον-πλάκωσε-στο-ξύλο-επειδή-η-γυναίκα-τ-985247

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 39χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για την επίθεση και τον τραυματισμό 49χρονου, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία και η σύζυγος του οποίου τίναξε το τραπεζομάντηλο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, όπου ο 39χρονος είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τον Μάιο του 2013 σε πολυκατοικία στον Βόλο. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, ενώ πριν από λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεσή του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, μετά το τίναγμα του τραπεζομάντηλου, ο κατηγορούμενος φέρεται να εξύβρισε τη σύζυγο του 49χρονου και την απείλησε. Το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο και τον πατέρα του κατηγορουμένου, παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Ο 39χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 49χρονο με γροθιά στο πρόσωπο και γονατιά στα αριστερά πλευρά και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος συνέχιζε να τον χτυπά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Από την πλευρά του ο 39χρονος υποστήριξε ότι ο 49χρονος ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον πατέρα του με γροθιές. “Τον έπιασα για να τον ηρεμήσω, όμως εκείνος επιτέθηκε και πάλι, ενώ στράφηκε και εναντίον μου”, ισχυρίστηκε και στη συνέχεια είπε ότι εκείνος δεν τον χτύπησε αλλά ότι ο 49χρονος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε από μόνος του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος σημείωσε ότι η σύζυγος του μηνυτή τίναξε το τραπεζομάντηλο της κουζίνας στην πιλοτή, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα το όχημα του να γεμίζει με σκουπίδια και τσιγάρα και μία φορά να καεί η κουκούλα του αυτοκινήτου του. Υποστήριξε ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς της ο διαχειριστής αναρτούσε ανακοινώσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας για να μην απορρίπτονται σκουπίδια στην πιλοτή.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου και ζήτησε να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον παθόντα. Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

taxydromos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook