«Τον παρακαλούσα να μην μου κάνει κακό» – Τι λέει η 18χρονη νταντά που έπεσε θύμα βιασμού

τον-παρακαλούσα-να-μην-μου-κάνει-κακό-1407602

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της 18χρονης κοπέλας, που έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα 31 ετών, όταν πήγε να εργαστεί ως νταντά του παιδιού του.

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του άνδρα που την προσέλαβε ως babysitter, μίλησε η 18χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αυτή την στιγμή δεν νιώθω τίποτα, γενικά δεν νιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης. Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ό,τι φαίνεται και από τα μηνύματα, φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», είπε στον ΑΝΤ1 η κοπέλα και συνέχισε:

«Όταν ανέβηκα πάνω στην αρχή μιλάγαμε, τον ρωτούσα πράγματα για το παιδί. Μου έλεγε τις ώρες και πως θα κοιμάται, μετά από λίγο μου είπε πάμε να σου δείξω το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Μέσα στο δωμάτιο δεν είχε κούνια, τίποτα που να θύμιζε παιδικό δωμάτιο, μόνο ένα λούτρινο μονόκερο. Ήταν απλά ένα διπλό κρεβάτι. Μετά πήγαμε προς στο σαλόνι, έκλεισε το φως του δωματίου ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι. Μόλις το είδα έπαθα σοκ. Το μόνο που του είπα είναι “μην μου κάνεις κακό”. Μου είπε “δεν θα σε πειράξω”. Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο μου είπε με αυστηρό ύφος βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο προσπάθησα να σπρώξω και μου άρπαξε το κινητό που κρατούσα στο άλλο χέρι. Μετά με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε μην φωνάξεις, άμα φωνάξεις σε σκότωσα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook