«Τον μπέρδεψα με τον άνδρα μου» – Τι είπε στους αστυνομικούς η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

τον-μπέρδεψα-με-τον-άνδρα-μου-τι-εί-1632023

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, που συνέβη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα του Σαββάτου (δείτε ΕΔΩ).

Μία 71χρονη γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της, ενώ αυτός κοιμόταν, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες. Ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του thestival.gr, κατά την απολογία της στους αστυνομικούς, η 71χρονη ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε τον γιο της με τον σύζυγό της και τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 71χρονη πάσχει από βαριά κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Βερτίσκου. Η ηλικιωμένη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τον γιο της, ενώ ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Όταν ο τελευταίος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook