Τον «κλειδώσαμε» τον Ανδρουλάκη!

τον-κλειδώσαμε-τον-ανδρουλάκη-1530084
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ανάσα στον Κυριάκο αλλά και την ασθμαίνουσα κοινοβουλευτική ομάδα προσπαθούν να δώσουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, διαβεβαιώνοντας συνομιλητές τους ότι η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει.

«Τον κλειδώσαμε τον Ανδρουλάκη» είναι η χαρακτηριστική φράση που ακούγεται και καθησυχάζει τους γαλάζιους βουλευτές που είχαν αρχίσει να βλέπουν το φάσμα της πολιτικής αποστρατείας να σκεπάζει το πολιτικό τους μέλλον. Χωρίς κυβερνητική προοπτική άλλωστε, εκλογική επίδοση της Ν.Δ. γίνεται ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση.

Αυτές οι ενέσεις ηθικού φυσικά έχουν και άλλη μία διάσταση: Να ενεργοποιηθεί επιτέλους η κοινοβουλευτική ομάδα η οποία δείχνει τεράστια απροθυμία να στηρίξει τον Κυριάκο στην καταιγιστική επίθεση που δέχεται ακόμα και από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

«Το μόνο ανοιχτό θέμα για την επόμενη συγκυβέρνηση» σύμφωνα πάντα με τους συνεργάτες του Μαξίμου, είναι «το μοίρασμα των υπουργείων»…

Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, η απότομη πτώση της έντασης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ υποδεικνύει πως σίγουρα γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook