Τον έψαχνε ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική και Αστυνομία κι εκείνος είχε πάει στην Ασφαλιστική για να δει αν αποζημιώνεται!

τον-έψαχνε-εμακ-πυροσβεστική-και-αστυ-966398

Για περίπου 2,5 ώρες ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική και Αστυνομία επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το όχημα και να διασώσει τους επιβάτες του

Γύρω στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης ένα Ι.Χ. είχε παρασυρθεί από χείμαρρο σε διασταύρωση μεταξύ των χωριών Μακροχώρι και Ταγαροχώρι.

Ο 65χρονος οδηγός του παρέλειψε να ενημερώσει τις Αρχές, καθώς κύριο μέλημά του ήταν να ενημερώσει τον ασφαλιστή του για να μάθει αν θα αποζημιωθεί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να στηθεί μεγάλη επιχείρηση για 2,5 ολόκληρες ώρες από ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, προκειμένου να διασώσουν τους επιβάτες (;) του οχήματος, που ενημερώθηκαν ότι παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Πιο συγκεκριμένα η αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί από άλλον οδηγό ότι ένα όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, όταν επιχείρησε να περάσει τη συγκεκριμένη διασταύρωση. Δεν είχε προσέξει, ωστόσο, ότι ο οδηγός του οχήματος πρόλαβε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του, πριν αυτό παρασυρθεί.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από τις αρχές, οι οποίες δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν εύκολα το όχημα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν πόσοι επέβαιναν σε αυτό.

Τελικά, γύρω στις 11:00 οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και αυτή τη στιγμή επιχειρείται η ανάσυρση του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός λοιπόν, ευτυχώς γι αυτόν και τους οικείους του, είναι σώος κι αβλαβής στην πόλη της Βέροιας, όπου μετέβη για να ενημερώσει την ασφαλιστική του εταιρεία…

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook