Τον έπιασαν στην εισβολή στο Καπιτώλιο και τώρα τον χωρίζει η γυναίκα του

τον-έπιασαν-στην-εισβολή-στο-καπιτώλι-1165691

H σύζυγος ενός μέλους της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys που συνελήφθη αυτή τη βδομάδα μετά το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι του και τις απειλές που έκανε κατά μελών του Κογκρέσου ζητά πλέον διαζύγιο.

Η Joni Florea δήλωσε στην εφημερίδα New York Post πως είναι «συγκλονισμένη» από τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον σύζυγό της, Eduard Florea, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία ομοσπονδιακών αδικημάτων.

«Απλά ακούγοντας κάποιες από τις λεπτομέρειες … αυτός είναι ο λόγος που τον χωρίζω». Είναι παντρεμένοι εδώ και 6 χρόνια και «ήταν πάντα ένας θυμωμένος άνθρωπος», όπως λέει η ίδια, «πιστεύω απόλυτα ότι συνωμότησε για να τα κάνει αυτά».

«Το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι τα παιδιά. Ο Eduard ενδιαφερόταν μόνο για τους Proud Boys».

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο 40χρονος πληροφορικός ανέβαζε υλικό στα κοινωνικά μέσα λέγοντας πως πρέπει να στείλουν ενόπλους στο Καπιτώλιο. Απείλησε επίσης τη γερουσιαστή Raphael Warnock λίγες ώρες πριν από την εισβολή της 6ης Ιανουαρίου.

Το FBI βρήκε στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης 1.000 σφαίρες, 75 μαχαίρια στρατιωτικής χρήσης, ακόμα και δύο σπαθιά.

Η Joni αρνήθηκε να σχολιάσει αν γνώριζε για το οπλοστάσιο που κρατούσε ο σύζυγος στο σπίτι. «Ήταν θυμωμένος και οργισμένος και του είχαν κάνει σίγουρα πλύση εγκεφάλου τα ακροδεξιά μέσα», είπε η Joni.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook