Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων επισκέφθηκε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων του Νομού

τον-αντιπεριφερειάρχη-χανίων-επισκέ-937350

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκαν σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων, με στόχο να συγχαρούν το νέο Αντιπεριφερειάρχη για την εκλογή του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η συνάντηση αυτή είχε επίσης ως στόχο τη διασφάλιση της συνέχισης της αρμονικής συνεργασίας που προϋπήρχε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Συνδέσμου. Συγκεκριμένα, και όσον αφορά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, να εξασφαλιστεί η διάθεση αιθουσών ως ίσχυε, για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

Συζητήθηκε επίσης η χρηματοδότηση των βραβείων των δύο διαγωνισμών του Συνδέσμου (του Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού και του Διαγωνισμού Αρχαίων Ελληνικών), όπως και η συνέχιση της διοργάνωσης από κοινού μελλοντικών εκδηλώσεων, που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πνευματικής ζωής του τόπου.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την επίσκεψή τους και για τις ευχές τους, και τους διαβεβαίωσε ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook