Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ: Τραμπούκικη η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου του Πλατανιά Ιωάννη Μαλακωνάκη

τομεακή-επιτροπή-χανίων-του-κκε-τραμπ-958507

Για τραμπούκικη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλακωνάκη, που έλαβε χώρα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πλατανιά , κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση:

« Αν Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι»

Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την απαράδεκτη, τραμπούκικη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά  κ.  Μαλακωνάκη Ιωάννη, που έλαβε χώρα εν μέσω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά,  την Τετάρτη 20-11-2019. Η εκτροπή  του αντιδημάρχου έγινε  παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων.

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές,  λεκτική βία, ύβρεις  και απόπειρα χειροδικίας κινήθηκε απρόκλητα και  αναίτια  εναντίων στελεχών του ΚΚΕ προφανώς προσπαθώντας να φιμώσει και να τρομοκρατήσει την παρουσία και δράση των στελεχών, μελών, φίλων και συμπορευόμενων με το Κ.Κ.Ε.

Το ποτήρι ξεχείλισε! Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιων συμπεριφορών (έχουν γίνει και το 2018 και το 2014 και ξανά και ξανά),  καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους, λογικές και συμπεριφορές, καλούμε τον δήμαρχο Πλατανιά κ Μαλανδράκη Γιάννη να καταγγείλει την τραμπούκικη εκτροπή τού επί 10 χρόνια αντιδημάρχου του, σε αντίθετη περίπτωση εύλογα τον θεωρούμε ηθικό αυτουργό.

Τοποθετήσεις ήξεις αφίξεις και τεχνητή επικοινωνιακή προσπάθεια συγκάλυψης  τέτοιων συμπεριφορών μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος βρίσκετε σε διατεταγμένη αντι κκε αποστολή.

Εύλογα μας γεννάτε η απορία από πού και ως πού θα λογοδοτούμε σε εσάς όταν δεν σας είναι αρεστές οι  πολιτικές  μας θέσεις , και από την στιγμή μάλιστα που οι δημόσιες τοποθετήσεις μας είναι πάντα συνοδευόμενες με επιχειρήματα .”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook