Τόλης Λαλάς στο Zarpa Radio: «Έτσι κερδίσαμε τον Πλατανιά»

τόλης-λαλάς-στο-zarpa-radio-έτσι-κερδίσαμε-τον-1122059

Στον αέρα του Zarpa Radio 89,6 μίλησε ο άνθρωπος που έκρινε για λογαριασμό της Παλαιόχωρας το χανιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής σε βάρος του Πλατανιά. Αυτός είναι ο Τόλης Λαλάς.

«Ξέραμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με βαριά φανέλα, ένα χανιώτικο ντέρμπι. Αντεπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά στις οδηγίες του προπονητή μας κι έτσι καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε μία σημαντική νίκη, που μας δίνει, αν μη τι άλλο, φτερά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τάκη Διακάκη, ο οποίος προς τιμήν του παραδέχτηκε ότι οι αποβολές του Πλατανιά βοήθησαν την Παλαιόχωρα να φτάσει στη νίκη.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του, οι οποίες παραχωρήθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι κι αν αυτό συνέβη στην πρώτη αποβολή του Πλατανιά: «Σίγουρα μας βοήθησε πάρα πολύ η αποβολή γιατί πιέσαμε έτσι πάρα πολύ τον αντίπαλο και καταφέραμε να φτάσουμε στα τέρματα, αλλιώς πιστεύω ότι αν ήταν 11 επί 11, το ματς θα τελείωνε εκεί, προς το «Χ». Παρ’ όλα αυτά, εμείς ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε στο 91′ και κάπως έτσι ήρθε η νίκη για μας, που είναι ξαναλέω πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το τι αναμένεται στη συνέχεια για την ομάδα της Παλαιόχωρας: «Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα παλέψει για το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα μας διαθέτει πάρα πολλά νεαρά παιδιά και προσωπικά θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη Τσαρτσίδη, ένα παιδί το οποίο το γνώρισα εδώ στην ομάδα και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, αξίζει να λέμε τα καλύτερα γιατί έχει καταφέρει ν’ αναδείξει το ταλέντο έξι παιδιών και ακολουθούν κι άλλα, τα οποία θεωρώ ότι έχουν τρομερή εξέλιξη και στην πορεία θα βγουν κι άλλα παιδιά για να βοηθήσουν την ομάδα του τόπου.

Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν ντόπια παιδιά και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο. Οσα παιδιά έμειναν από πέρσι και αυτά που έχουν έρθει ως μεταγραφές, πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα. Είχα χρόνια κιόλας να το νιώσω αυτό σε κάποια ομάδα και είναι από τις ελάχιστες φορές που το λέω.

Με την προπονητή, Τάκη Διακάκη και τον συνεργάτη του, τον γυμναστή, Δημήτρη Μούρα, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή χημεία όλοι μέσα στην ομάδα. Στόχος μας είναι να τη διατηρήσουμε στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να καθιερωθεί η ομάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και να έχει πολλά δικά της παιδιά στο μέλλον.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις αυτά τα νέα παιδιά να προσπαθούν ν’ αναδειχθούν. Και ο Πλατανιάς όμως είχε 2-3 πιτσιρικάδες που έπαιξαν και έδειξαν παιδιά που μπορούν να φτάσουν με πολλή δουλειά ψηλά. Το θέμα είναι να δίνονται συνεχώς ευκαιρίες σε μικρά παιδιά, είναι πολύ ωραίο πράγμα να βλέπεις κάτι τέτοιο».

Για τη δική του παρουσία στην Παλαιόχωρα: «Ηταν πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να έρθω πέρσι στην Κρήτη, παρ’ όλα αυτά είχα ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα. Δυσκολίες υπάρχουν παντού, σε πάρα πολλές ομάδες, ακόμα και στις καλύτερες. Οι άνθρωποι της Παλαιόχωρας με προσέγγισαν όμορφα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι πέρσι έκανα μια πολύ καλή χρονιά, συνολικά μαζί με όλα τα παιδιά γιατί φέραμε την ομάδα εκεί που έπρεπε. Φέτος δεν υπήρχε άλλη σκέψη για μένα αν και είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενα την Παλαιόχωρα να δούμε τι θα γίνει γιατί οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν αγκαλιάσει προσωπικά και αυτό αφορά γενικότερα το κόσμο της Παλαιόχωρας και θέλω με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook