Το ζεύγος Ερντογάν δείπνησε με φτωχή οικογένεια για να δείξει πως είναι… δίπλα στον λαό | Video

το-ζεύγος-ερντογάν-δείπνησε-με-φτωχή-ο-1414553

Να «ρετουσάρει» το προφίλ του που πλήττεται από την ακρίβεια και την φτωχοποίηση της τουρκικής κοινωνίας, επιχειρεί ο πρόεδρος Ταγίπ Ερτογάν που με επικοινωνιακά «τρυκ» προσπαθεί να δείξει πως είναι δίπλα στο λαό.

Στο πλαίσιο αυτό, και συνοδεία τηλεοπτικών καμερών, ο Τούρκος πρόεδρος με τη σύζυγό του Εμινέ, επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας του Ερσίν Κιλικασλάν, που κατοικεί στη φτωχική συνοικία Ουμναρίγιε της Κωνσταντινούπολης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τρίτης νηστείας του Ραμαζανιού και το προεδρικό ζεύγος, συνέφαγε με τους οικοδεσπότες και τις τρείς κόρες τους.

Όπως είθισται στην Τουρκία, και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους μέσα στο σπίτι, με τον Ερντογάν να εμφανίζεται με τις κάλτσες του και όχι φορώντας παντόφλες όπως ο οικοδεσπότης.

Ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2023, ο Τούρκος πρόεδρος επιχειρεί να ενισχύσει το προφίλ του και τη δημοφιλία του, που έχουν πληγεί το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής κρίσης που επιδεινώνεται περεταίρω με τα γεγονότα στην Ουκρανία. Ανάλογες «επικοινωνιακές» κινήσεις, έχει πραγματοποιήσει και παλαιότερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook