Το ζευγάρι Βόλφσμπουργκ/Ντέσνα στο δρόμο της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europe League

το-ζευγάρι-βόλφσμπουργκ-ντέσνα-στο-δρ-1091500

Η ΑΕΚ έμαθε από τη Νιόν της Ελβετίας, τον πιθανό αντίπαλό της στα πλέι οφ του Europa League, σε περίπτωση που προκριθεί επί της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία την ερχόμενη Πέμπτη (24/9, 21:00).

Η Ένωση καλείται να αποκλείσει την Σεντ Γκάλεν σε νοκ άουτ ματς στην Ελβετία, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν στο γκρουπ των αδύναμων στη σημερινή κλήρωση, αφού στα χθεσινά παιχνίδια ήθελε 5 αποκλεισμούς, κάτι που δεν συνέβη.

Η τύχη της γύρισε την πλάτη

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τότε ξέρει από σήμερα τον πιθανό αντίπαλο της και επρόκειται για ζευγάρι. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ελληνικής ομάδας, αφού κληρώθηκε με το Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα.

Το χειρότερο σενάριο για τον δικέφαλο, καθώς τα άλλα δύο ζευγάρια (Σαρλερουά – Παρτιζάν, Μάλμε – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) ήταν στα μέτρα της.

Άλλος ελληνικός σύλλογος δεν υπάρχει στο Europa League, αφού τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Άρης αποκλείστηκαν και μάλιστα εντός έδρας, απέναντι σε Απόλλωνα Λεμεσού (0-1) και Κόλος Κοβαλίνκα (1-2), αντίστοιχα.

Πηγή: sputniknews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook